Grote winnaars op de 'Copagro Suppliers Convention'

Grote winnaars op de 'Copagro Suppliers Convention'

15-11-2023

Wat een fantastisch succes was de Copagro Suppliers Convention 2023!

Voor het derde jaar op rij kwamen zo'n 50 leveranciers, onze Raad van Bestuur en het management van Copagro samen in Hotel Serwir in Sint-Niklaas. Na een heerlijke walking lunch, PR-activiteiten en waardevolle gesprekken, deelde Managing Director Gaétan le Fèvre enkele diepgaande statistische analyses over de markt- en prijsontwikkelingen. Succesverhalen van afgelopen periode werden voorgesteld én onze nieuwe plannen en prio’s voor de komende jaren werden onthuld, waaronder de nieuwe marketing approach.
 
Enkele van onze leveranciers sleepten een mooie award in de wacht ... Een erkenning en bedanking van Copagro en haar leden voor de bijzondere partnerships, prima service en sales & technical support die zij bieden.

Met trots delen we dat Bostik, gekozen door het Copagro personeel, en sia Abrasives, gekozen door de Copagro leden, als 'best suppliers' werden bekroond. Daarnaast ontving Wienese de Excellence Award en last but not least werd Xavier Claessens in de bloemetjes gezet. Na meer dan 30 jaar de merken Classidur en Montana te vertegenwoordigen, geeft hij nu de fakkel door aan Vistapaint.
 
Onze oprechte dank aan iedereen die aanwezig was en een warme felicitatie aan de winnaars! Samen kijken we uit naar een voortzetting van vruchtbare samenwerkingen en succesvolle partnerships.